Home / Uncategorized / Zwanger? Tips voor een goede voorbereiding

Zwanger? Tips voor een goede voorbereiding

Leuk nieuws, jij en je partner zijn in blijde verwachting van een baby. Dit is natuurlijk super om te horen en er komen dan allerlei leuke dingen aan die je moet regelen. Je wilt het blijde nieuws natuurlijk op een leuke en originele manier laten weten aan ouders en/of vrienden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden.

Kinderkamer

Voordat je kleine geboren wordt is het belangrijk om de kinderkamer af te hebben. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je kleine tijdelijk bij jezelf op de kamer te hebben, maar het leukste is natuurlijk als je kindje zijn of haar eigen kamertje heeft.

Buiten dat het ‘noodzakelijk’ is, is het natuurlijk heel leuk om je kinderkamertje in te richten zoals je hem graag wilt hebben. Je kunt een kinderkamer echt heel leuk inrichten met allerlei spulletjes om hem aan te kleden. Leuke spulletjes op de commode en wat knuffeltjes en een leuke muziekdoos op de plank geven een kinderkamer een leuke uitstraling.

Wat tegenwoordig heel leuk is om te doen is de muren te laten airbrushen. Je kunt bijvoorbeeld een prinsessenkamer ervan laten maken of de naam van je kindje in sierletters laten airbrushen.

Naam van je kindje

Als je de naam van je kindje op de muur van de kinderkamer wilt laten airbrushen, moet je deze natuurlijk wel al weten. (Je moet de naam toch wel weten, maar toch). Een babynaam verzinnen kan best lastig zijn. Je moet het er immers samen met je partner over eens zijn. Vaak worden lijstjes zoals de top 10 namen voor jongens en meisjes eerst bekeken. Maar aparte namen worden ook steeds meer gekozen en vindt je meestal niet in deze lijstjes terug. Trend is wel dat er een aantal namen zijn die je al een aantal jaar terug zie komen in de top 10.
Kleding en luiers
Wanneer je in verwachting bent wil je natuurlijk ook zaken als kleding en luiers voor elkaar hebben. Je kunt alvast de actuele luier-aanbiedingen in de gaten houden. Komt er een mooie actie voorbij met een flinke voordeelverpakking? Dan is het natuurlijk interessant om hier gebruik van te maken. Er zit geen houdbaarheidsdatum op luiers en pampers. En een grote voordeelverpakking in de aanbieding kopen kan fors geld besparen.

About admin

Check Also

Op kraamvisite, wat kan wel en wat kan niet?

Hoera! Er is een baby geboren, ontzettend leuk natuurlijk, maar hoe ga je hiermee om …