Home / Uncategorized / Tips voor het shoppen van cadeaus voor een zwangere vrouw

Tips voor het shoppen van cadeaus voor een zwangere vrouw

Is jouw beste vriendin, dochter of zus zwanger? Dat is natuurlijk een groot feest. Er is een kleine op komst, en je wil de baby het liefst alle schattige kleertjes geven die er te vinden zijn. Maar het is natuurlijk nog leuker om de aanstaande moeder te verrassen met een cadeau waar ze écht iets aan heeft. Daarom geven we je in deze blog een aantal tips die je goed kunt gebruiken bij het kopen van cadeaus voor een zwangere vrouw.

Smaken verschillen
Als eerste is het altijd goed om te onthouden dat smaken verschillen. Als jij dat ene jurkje helemaal geweldig vindt, wil dat niet zeggen dat jouw zus of vriendin het daarmee eens is. Hetzelfde geldt voor de inrichting van de babykamer. Heb je een poster met een aparte print gevonden die je helemaal geweldig vindt? Denk dan goed na of dit bij de smaak van de aanstaande moeder past. Het zou natuurlijk zonde zijn als ze zich verplicht voelt om de poster op te hangen terwijl ze het eigenlijk niet wil, of als hij ergens onderin een kast belandt. Wil je toch graag iets geven voor in de babykamer? Stel dan bijvoorbeeld voor om samen te gaan winkelen. Zo kunnen jullie samen iets leuks uitkiezen wat helemaal past bij de smaak van de aanstaande moeder. Ook kun je een cadeaubon geven als je dat liever doet.

Koop kleertjes een maatje groter
Heb je een prachtig setje kleding op het oog? Dan kan het verstandig zijn om dit setje in een maat groter te kopen. Als de baby net is geboren, draagt hij of zij waarschijnlijk toch het liefste een makkelijk rompertje en broekje. Een paar maanden later komt jouw prachtige setje zeker van pas. Baby’s groeien vaak snel, en de kleinste maten worden al snel te klein. En dat is natuurlijk zonde van jouw aanschaf. Kies daarom een maatje groter. Houd ook rekening met de seizoenen, zodat het kindje het niet te warm of koud krijgt. Het personeel in een goede babykleding winkel kan je hierover adviseren.

Vergeet de aanstaande moeder niet
Al die babykleertjes en decoratie voor in de babykamer is natuurlijk ontzettend schattig, en het liefst zou je deze spulletjes blijven kopen. Maar vergeet ook de aanstaande moeder niet. Je kunt haar bijvoorbeeld heel blij maken met een boek over de zwangerschap, een mooi kledingstuk of lekkere verzorgingsproducten. Ook een zwangerschapsmassage of een pretecho zijn prachtige cadeaus. Tijdens een pretecho kunnen de aanstaande ouders hun kindje zien buiten de medische echo’s om. Het is dus heel leuk om te genieten van dit moment in een gezellige en warme omgeving. Een pretecho laten maken in Spijkenisse bij Pretecho&zo is dan een hele goede keus. Hier werken namelijk alleen gediplomeerde en gespecialiseerde echografisten en er wordt gewerkt met een hoog aangeschreven academisch apparaat.

About admin

Check Also

Zwanger? Tips voor een goede voorbereiding

Leuk nieuws, jij en je partner zijn in blijde verwachting van een baby. Dit is …