Home / Uncategorized / Stuiterballen: het perfecte uitdeelcadeautje

Stuiterballen: het perfecte uitdeelcadeautje

Is je zoon of dochtertje binnenkort jarig en wil hij/zij graag de klas of vrienden trakteren op iets leuks? Dan is een leuke stuiterbal misschien wel het perfecte uitdeelcadeau. Want hoe simpel een stuiterbal ook eigenlijk is, misschien herinner jij zelf nog wel hoe goed jij jezelf er vroeger mee hebt vermaakt. Kinderen vinden immers een bal die alle kanten op stuitert ongelooflijk interessant. Met een stuiterbal kunnen kinderen zich dan ook wel uren vermaken. De mogelijkheden qua spelletjes zijn dan ook eindeloos en het is helemaal geen duur speelgoed. Vandaar is het een perfect cadeau om uit te delen.

Waarom vinden we stuiterballen zo leuk

Een stuiterbal is eigenlijk een magisch speelgoed. Een stuiterbal is niks meer dan een bal die gemaakt is van elastisch rubber. Wanneer de bal stuitert, verliest deze ongeveer 20 procent van zijn kracht. Dit zorgt ervoor dat de bal meerdere keren stuitert. Stuiterballen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit zorgt ervoor dat kinderen een stuiterbal een zeer interessant speelgoed vinden. Wij volwassenen herkennen bovendien onszelf wellicht een beetje in een stuiterbal. Want hoe hard je ook valt, je stuitert altijd weer omhoog. Het is dan ook een leuke les om je kind mee te geven wanneer je een stuiterbal cadeau doet.

Je eigen unieke stuiterbal maken

Stuiterballen zijn dus verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Heeft je kind echter al een hele collectie aan stuiterballen of wil je liever een leuke activiteit cadeau doen aan je kind? Dan kun je er ook voor kiezen om je eigen stuiterballen te maken. Aan de hand van speciale stuiterbal sets kan je kind samen met zijn of haar vriendjes hun creativiteit te loop laten gaan. Een dergelijke set bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Aan de hand van verschillende kleuren poeders, een mal en wat water kunnen ze direct aan de slag. Elk kind kan dan ook zijn of haar unieke stuiterbal maken.

About admin

Check Also

Op kraamvisite, wat kan wel en wat kan niet?

Hoera! Er is een baby geboren, ontzettend leuk natuurlijk, maar hoe ga je hiermee om …