Home / Uncategorized / Op zoek naar hoogwaardige baby kraamcadeau’s

Op zoek naar hoogwaardige baby kraamcadeau’s

Een vriendin van mij heeft me uitgenodigd voor een zogenaamde baby shower. Ik had daar nog nooit van gehoord. Volgens mij is dat iets typisch Angelsaksisch, iets dat over is komen waaien uit de US of de UK. Enfin, het is een soort feestje op voorhand net voor de verwachtte komst van de baby, vaak een paar weken, of 2 maanden tevoren. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen daar, dus gingen we op zoek naar leuke kraamcadeau’s.

Die zoektocht begon voor ons op het internet. Wij bestellen alles via het web. Met partijen als Bol en Coolblueenzo is online shoppen zo fijn en comfortabel en geen gezeik dat ik amper meer voet zet in het lokale winkelcentrum. Waarom zou je kost alleen maar veel tijd en vaak is alles nog duurder ook.

Enfin na wat googelen vonden we bij CozyKidz.nl unieke en speciale kraamcadeaus. Wij kozen voor twee dingen allereerst een Ferm Living cloud mobile. Een echte muziekmobile. Leuk voor boven de wieg. Kostte ons maar twee tientjes. En van Fabelab de dreamyfriendfairy. Dat is een heel schattige en leuke fee pop. Er zit een belletje in de pop zodat de baby gestimuleerd wordt om de fee te bewegen. Het ding is ontworpen in Denemarken, waar anders?, maar geproduceerd in India met GOTS gecertificeerd katoen, wat helemaal verantwoord materiaal is. Je wilt natuurlijk wel veilige dingen met een gerust hart geven aan de ouder toch?

De contactgegevens van de winkel zijn overigens als volgt, in case you wonder:

CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Telefoon: 085 065 6434
URL: https://www.cozykidz.nl/nl/

Zeker een site die wij vaker gaan bezoeken en dus heb ik deze geplaatst in onze bookmarks. De verzending was vrij rap. Service bij vragen ook uitermate goed. Al met al, zijn we blij met de aankopen. Enfin, de moeder in verwachting straalde ook toen ze de presentjes mocht ontvangen. De babyshower was leuk en we hebben het erg naar ons zin gehad. En de volgende keer dat er weer zo een babyshower zou zijn, zullen we ongetwijfeld dit proces herhalen.

About admin

Check Also

Zwanger? Tips voor een goede voorbereiding

Leuk nieuws, jij en je partner zijn in blijde verwachting van een baby. Dit is …