Home / Uncategorized / Kraamcadeaus voor de moeder

Kraamcadeaus voor de moeder

Een cadeautje meenemen voor de baby wanneer je op kraambezoek gaat is eigenlijk heel normaal. Maar eigenlijk mogen de ouders ook wel eens even flink in de watten gelegd worden. En dan met name de moeder. Zij heeft tenslotte maandenlang dit kleine wondertje in haar buik gedragen en bevallen van een kindje is natuurlijk ook niet niks. Neem daarom ook een klein presentje mee voor de kersverse mamma. Dit zal ze absoluut waarderen.

Een kledingbon

Het klinkt misschien wat afgezaagd, een kledingbon cadeau doen. Maar wanneer de moeder gaat ontzwangeren kan het voorkomen dat het lichaam hele andere vormen heeft dan voor de zwangerschap. En dan heeft ze absoluut een nieuwe garderobe nodig, dus een kledingbon is zeer welkom. En heeft ze even geen nieuwe kleding nodig? Reken er dan maar op dat de kledingbon alsnog een goede bestemming heeft, want die gaat natuurlijk op aan een set nieuwe babykleertjes.

Stel een verwenpakket samen

Een zwangerschap van een flink aantal maanden en dan nu een hoop slapeloze nachten. De meeste moeders zitten de eerste kraamweken volop op een roze wolk, maar meer rust kunnen ze absoluut gebruiken. Stel daarom een verwenpakket samen. Doe hier een aantal maskertjes in, wat chocolade, een boek of tijdschrift (of geef een klein abonnement cadeau), douchegel of een geurtje en ander dingen waar de moeder absoluut van kan genieten. Wil je helemaal uitpakken? Voeg dan nog als leuk extraatje een persoonlijk bon toe. Bijvoorbeeld dat je haar binnenkort mee uit eten neemt, dat ze een mooi set ondergoed mag uitzoeken op lingeriehuisonline.nl of dat je drie keer geheel tot haar beschikking staat als oppas voor de baby. 

Vraag naar het verlanglijstje

Het verrassingseffect gaat een beetje verloren, maar je kan natuurlijk ook altijd aan de moeder vragen of ze nog een wensenlijstje heeft. En dat kan van alles zijn. Want nu de baby geboren is heeft ze niet alleen allerlei spullen nodig voor haar kindje, maar ook voor zichzelf. Misschien wordt ze wel heel gelukkig van een comfortabel huispak, een nieuw paar sloffen of wellicht is een voedingsbh kopen juist iets wat bovenaan haar lijstje staat.

Metatitel: Leuke kraamcadeaus voor de kersverse moeder

Metatekst: Ga je op kraambezoek? Neem dan niet alleen iets mee voor de baby, maar verras ook de moeder eens met een leuk cadeau. Wij geven je een aantal tips.

About admin

Check Also

Zwanger? Tips voor een goede voorbereiding

Leuk nieuws, jij en je partner zijn in blijde verwachting van een baby. Dit is …