Home / Uncategorized / 5 manieren om de geboorte van je baby aan te kondigen

5 manieren om de geboorte van je baby aan te kondigen

Gefeliciteerd, je gaat bijna bevallen! Nu is het de hoogste tijd om na te denken over hoe je dit aan je naasten gaat aankondigen. Als je nog geen idee hebt over de mogelijkheden kunnen wij je hopelijk inspireren met 5 manieren om de geboorte van je baby aan te kondigen. Er zitten manieren tussen die vanzelfsprekend zijn maar heb je ook van de tweede en laatste manier gehoord?

 

Met een grote ooievaar

Deze manier mag natuurlijk niet ontbreken. De klassieker! Plaats een mega ooievaar in de tuin om iedereen die langskomt te informeren over de geboorte van je baby! Sommige opblaasbare ooievaars zijn zelfs 3 meter groot! 

 

Via een spandoek

Een gepersonaliseerd spandoek is dé manier om iets groot aan te kondigen. Nu is een baby niet groot, maar wel groots nieuws! Iedereen die langsloopt zal zien dat jij bevallen bent van een kleine. Je kunt het spandoek voor het raam ophangen of zelfs voor je huis op straat. Dan zal gelijk de hele buurt weten dat er een nieuwe buurtbewoner is!

 

Via social media

Wie zit er tegenwoordig niet op social media? Het is een manier om snel en eenvoudig al je vrienden en familie te laten weten dat de kleine er is. Maak een mooie foto of collage en schrijf een indrukwekkende tekst waarmee je de likes binnensleept. Er zijn genoeg voorbeelden van prachtige social media posts te vinden. 

 

Via een persoonlijk kaartje

Als je iets persoonlijkers wilt dan een social media bericht kun je een ouderwets kaartje sturen met een modern tintje. Door bijvoorbeeld iedereen een uniek kaartje te sturen met een foto van de kleine in een andere positie of setting en met een persoonlijke tekst zal je de ontvangers verrassen. 

 

Door middel van een klein cadeautje  

Tot slot kun je ook een klein presentje voor je naasten kopen. Wat dacht je van een kussentje waar je een leuke tekst op kunt zetten? Iets in de zin van: een voorlees kussentje voor bij opa en oma op de bank. Zo kun je het toch voor iedereen persoonlijk en origineel maken!

About admin

Check Also

Op kraamvisite, wat kan wel en wat kan niet?

Hoera! Er is een baby geboren, ontzettend leuk natuurlijk, maar hoe ga je hiermee om …