Home / cadeau's / Leuke ideeën voor baby cadeautjes
cadeau

Leuke ideeën voor baby cadeautjes

Een goede vriendin of iemand in je familie geeft een babyshower maar wat moet je geven? wij hebben 10 producten voor je op een rijtje gezet wat de ouders en de pas geboren baby hoogverschijnkijk leuk gaan vinden.

1. Super zachte knuffels

Een superzacht knuffeltje is idiaal voor de baby, en zijn nieuwe slaapmaatje. Er zijn verschillede soorten knuffels van de “normale knuffel tot knuffeldoekjes en knuffels met een leuk muziekje er in. baby’s vinden vooral de dierenknuffeltjes leuk. Bij 7 maanden kunnen ze zich hechten aan knuffels wat hun veiligheid geeft als ze bijvoorbeeld bij de oppas zijn. Kortom een iediaal cadeau om te geven bij een babyshower. ( let wel op dat er geen harde onderdelen in zitten zoals knikkers voor bij voorbeeld de ogen, daar kunnen ze in stikken als dat los raakt.)

Leuke ideeën voor baby cadeautjes

 

 

2. Baby kleding

Een moeder vind het altijd wel leuk om babykeding te krijgen voor haar kleine, ookal is het nog net iets te groot toch kan het altijd nog van pas komen. Je kan van alles halen: sokjes, schoentjes, broekjes mutjes, sjaaltjes en rompertjes. Je kan natuurlijk een shirt uit de winkel halen maar je kan natuurlijk ook een shirt laten bedrukken met bijvoorbeeld een leuke tekst, plaatje of de naam van het kind.

baby-kleding

 

3. Baby dekentje

Een lekker fleece dekentje om de kleine warm te houden val altijd goed in de smaak bij moeders die een babyshower gehad hebben. Er zijn verschillende kleuren zoals roze of blauw te vinde in de winkel. Ook is het leuk om de naam van de baby er op te laten bedrukken.

4.Reispakketje

Een reispakketje als cadeau voor een babyshower is nooit weg. Mer een reispakketje kunnen de startende ouders nooit meer iets vergeten wanneer ze opstap gaan met de kleine. wat er in een reispakketje ziet zijn: een luiertas met luiers erin, doekjes , extra kleding voor de baby,een flesje , een fopspeen. Doe er nog een extra shirt voor mams en een doosje veiligheidsspelden. Zo zijn de kers verse ouders op alles voorbereid

luiertas

5.Speelgym

Een speelgym is erg leuk voor de baby als hij al wat ouder is. Bij het product zit mestaal een zachte mat met zachte balken of buizen waar speelgoed aan hangt. Een speelgym is vaak kleurrijk en maakt geluid en het speelgoed heeft verschillende vormen. Dit speelgoed hangt net boven de baby zodat het in bereik is. Het helpt bij het ontwikkelen van het gezichtsvermogen en fysieke vaardigheden. En door dat het zo licht is is het makkelijk mee te nemen

 babygym

6. Handige baby spullen

Je kan hierbij denken aan thermometer, een baby nagelknipper, bad spulletjes , vaseline en luieruitslag creme. Dingen die altijd handig zijn en van pas komen en daarom ook een goed cadeau is voor een babyshower.

 

7.Babyfoon

Een babyfoon is nooit weg en vooral niet als de baby in een andere kamer slaapt, dus de ouders zullen dit cadeau zeker op prijs stellen! De modellen van babyfoons worden ook steeds geavanceerder, sommige modellen kunnen zelfs uw kindje monitoren zodat je het kind niet alleen kan horen maar ook kan zien. Dit product zorgt voor een stukje rust bij de ouders.

baby-monitor

 

8.Verwennerij voor de ouders

Verwen de ouders met een leuk weekendje weg, een avondje uit of een cadeaubon. Wat je ook kan doen is een medicure of een massage cadeau geven.

9. Handige opbergzak

Een handige opbergzak voor al het speelgoed . Wanneer de baby wat ouder is en ook zelfstandig aan het spelen is komt dit super handig uit. je kan ook kiezen voor een opbergzak die tegelijk een speelkleed is waar het kindje lekker kan spelen en het zorgt ervoor dat de kamer geen bende er van word. een prima cadeau dus voor een babyshower.

 

speelgoedzak

 

10. draagdoek of voorhanger

een draagdoek of voorhanger zijn de makkelijkste manieren om het kindje door de ouders mee te dragen. Ook is het goed voor de baby want hij vind het een fijn gevoel om dichtbij de ouders te zijn. de armen van de ouders blijven vrij voor gebruik en het versterkt de band tussen moeder en kind.
.

draagdoek

 

 

 

 

 

About admin