Home / Uncategorized / De leukste kraamcadeaus op een rij

De leukste kraamcadeaus op een rij

Wanneer iemand net is bevallen is het natuurlijk super leuk om diegene een cadeautje te geven. Het kan echter lastig zijn om te bepalen welke cadeaus goed geschikt zijn. Je weet tenslotte niet waar de moeder en de baby precies behoefte aan hebben en waarschijnlijk hebben de kersverse ouders al heel veel spullen gekocht en gekregen. Weet jij ook niet goed wat je moet geven? Om je een paar ideeën te geven, hebben wij drie leuke kraamcadeau’s op een rij gezet.

 

Maak zelf een mooi cadeau

De leukste en origineelste cadeaus zijn natuurlijk zelfgemaakte of gepersonaliseerde cadeautjes. Zo is het bijvoorbeeld super leuk om zelf een speenkoord of een mobiel te maken. Op internet staat op verschillende manieren uitgelegd hoe je dit simpel kan maken. Ook is het natuurlijk erg leuk om zelf spullen voor de baby te haken. Maak bijvoorbeeld schattige sokjes voor de baby, haak een warm vest voor de winter of haak zelf een mooie knuffel of een dekentje.

Baby, Tien, Kleine, Pasgeboren, Voeten, Kind

Cadeaus die goed van pas komen

De ouders van de baby zijn waarschijnlijk enorm blij met lieve en schattige cadeau’s, maar een praktisch cadeau is ook super handig. Koop bijvoorbeeld een groot pak luiers voor pasgeboren baby’s, geef de ouders mooi beddengoed voor in het wiegje of koop een boek met alles over baby’s. Zeker wanneer de baby het eerste kind van de ouders is zullen zij erg blij zijn met informatieboeken. Hier kunnen zij dan rustig in lezen om meer te leren over hun baby.

Baby, Slapende Baby, Meisje Van De Baby, Pasgeboren

Geef de ouders een cadeau

In de kraamtijd krijgen de ouders van de baby waarschijnlijk ontzettend veel cadeaus voor de baby zelf. Iedereen geeft kleding, knuffels of sokjes. Verras de ouders daarom met een cadeau waar zij zelf iets aan hebben. Geef bijvoorbeeld een lekkere fles wijn, een cadeaubon voor een dagje weg of een dinerbon. Hier zijn de ouders minstens zo blij mee als een cadeau voor de baby en dankzij jou hebben ze dan ook nog een leuke en ontspannen dag of avond samen.

About admin

Check Also

Zo help jij je baby ontspannen

Je baby heeft in de eerste paar weken van zijn of haar leven een hoop …